18%

2 x QNT AMINO LIQUID 1L

QNT
130,00 RON 160,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
QNT
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

QNT Amino Liquid 1L este un supliment alimentar lichid conceput pentru a ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si pentru a ajuta la refacerea musculara dupa antrenamente.


Beneficii:

  • Cresterea masei musculare: Aminoacizii din bautura QNT Amino Liquid ajuta la formarea si mentinerea masei musculare. Acesta contine aminoacizi esentiali precum leucina, izoleucina si valina care ajuta la sinteza proteinelor si la mentinerea musculaturii.
  • Recuperare mai rapida: QNT Amino Liquid poate ajuta la refacerea musculara dupa antrenamente prin furnizarea de aminoacizi necesari pentru sinteza proteinelor si pentru repararea si reconstructia tesutului muscular.

  • Cresterea performantelor fizice: QNT Amino Liquid poate ajuta la imbunatatirea performantelor fizice prin furnizarea de energie si prin ajutarea la eliminarea acidului lactic din muschi, ceea ce poate ajuta la reducerea oboselii si la mentinerea unui nivel ridicat de performanta.

  • Conveniente: QNT Amino Liquid este ambalat intr-un recipient de 1L, ceea ce o face usor de transportat si de consumat oriunde, oricand.

  • Gust placut: Bautura are un gust placut si este disponibila in mai multe arome, astfel incat sa poata fi savurata de toti sportivii si persoanele active.

Mod de administrare: 25ml/zi

Detalii

Categorii
Brand
QNT