5% NUTRITION KILL IT LEGENDARY SERIES 354G

5% NUTRITION
169,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
5% NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

KILL IT este o combinație de stimulente neuronale cu o doză moderată de cafeină fără efecte secundare, creatină și suplimente pentru pompare, creat special pentru sportivii care doresc mai puține stimulente, dar să beneficieze de performanțe superioare. ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PERFORMANȚA ȘI ENDURANȚA cu 7,5 g de NO/Endurance Blend, conținând beta-alanină, taurină, AgmaMax Agmatine Sulfate, N-Acetyl L-Tyrosine, COPMax Creatinol-O-Phosphate, cafeină, L-Norvaline și Rhodiola Rosea (extract). REDUCE OBOSEALA MUSCULARĂ ȘI TIMPUL DE RECUPERARE cu ajutorul Tri-Creatine Blend de 1,5 g, combinând Creatine MagnaPower, Creatine Monohydrate și Creatine Pyruvate pentru a furniza forță, rezistență și hidratare musculară inegalabile, astfel încât să poți face față antrenamentelor intense. FOCUS cu NOOTROPICE COGNITIVE. Extractul de Rhodiola Rosea și N-Acetyl L-Tyrosine te ajută să te concentrezi asupra motivelor tale și să alimentezi legătura minte / mușchi necesară pentru a-ți atinge obiectivele zilnice.


Beneficii


  • energie explosiva
  • pompari fantastice, la fiecare antrenament
  • timp de recuperare redus
  • ajuta cresterea masei musculare
  • anduranta crescuta


Mod de administrare: Se consuma 1 cupa (11.5g) cu 200ml apa, cu 30 minute inainte de antrenament. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Brand
Aroma
Blue Raspberry US

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review