5% NUTRITION Liver & Organ Defender Legendary Series 270 caps

5% NUTRITION
189,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
5% NUTRITION
Cod produs - SKU 1000031

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Liver & Organ Defender oferă o protecție cuprinzătoare a organelor împotriva stilurilor de viață extreme ale sportivilor și culturiștilor. Indiferent dacă sunteți în ciclu, post-ciclu sau aveți nevoie de detoxifierea și suportul zilnic al organelor, 5% Nutrition oferă cea mai eficientă protecție pentru organe de pe piață. SUPORT PENTRU INIMA, FICAT, PROSTATĂ, RINICHI ȘI PIELE, organele cel mai ușor deteriorate de îmbunătățitorii de performanță și toxinele din viața de zi cu zi. Cu peste 5.540 mg de ingrediente active și amestecuri dedicate pentru fiecare organ, L&O Defender este formula cea mai puternică și sinergetică disponibilă. Comparați etichetele! (SUGESTIE: Cei de la concurență cred că nu sunteți buni la matematică.) COMBINAȚIE UNICĂ DE L-CISTEINĂ HCL, MĂTASE DE LAPTE ȘI L-GLUTATION: Niciun alt produs nu conține această triadă de suplimente detoxifiante pentru ficat într-un singur produs. Reduceți tensiunea pe cel mai mare organ vital al corpului. PIELE SĂNĂTOASĂ: Toată lumea vrea să aibă o piele sănătoasă, dar uneori hormonii devin o problemă. Controlați problemele pielii în timp ce protejați cel mai important organ, inima.


Beneficii


  • acorda suport ficatului, inimii si rinichilor
  • reduce stresul oxidativ
  • este usor de administrat
  • reduce oboseala excesiva


Mod de administrare: Se consuma 3 capsule cu fiecare masa principala a zilei, cu o cantitate suficienta de apa. A nu se depasi 9 capsule pe zi.

Detalii

SKU
1000031
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review