11%

5% NUTRITION REAL CARBS RICE LEGENDARY SERIES 2.2K

5% NUTRITION
185,00 RON / Buc 209,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
5% NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Legendary Series Real Carbs Rice este un supliment avansat de carbohidrați integrali sub forma de pudra, creat pentru a vă ajuta să vă îndepliniți nevoile nutriționale. În fond, una dintre cheile creșterii este consumul suficient de calorii. Dacă nu puteți pregăti toate mesele, veți rata obiectivele dumneavoastră de macronutrienți. În final, nu veți crește.

Acest produs uimitor conține orez din Riban 300 Rice Bran, plus maltodextrină de tapioca din Tapiok & Reg. Există, de asemenea, fulgi de ovăz reali. Acesta este un complex de carbohidrați cu indice glicemic scăzut care oferă 22 grame de carbohidrați totali per porție. Există, de asemenea, 2 grame de zahăr și 7 grame de fibră.

Legendara serie de carbohidrați din orez adevărat poate fi utilizată pe tot parcursul zilei. Este, de asemenea, excelent ca parte a unui shake pre sau post-antrenament. 22 grame per porție de Ribran 300 Rice Bran - Orezul este un aliment de bază pentru culturism de generații întregi. Este complet din punct de vedere nutritional. De obicei, este folosit orezul brun, deoarece această versiune are un indice glicemic scăzut. 


Beneficii


  • absorbtie lenta
  • contine toti macronutrientii necesari cresterii in masa
  • se mixeaza usor
  • se poate consuma in orice moment al zilei


Mod de administrare: Se amesteca o cupa de 37g cu 200-400ml apa rece sau lapte si se poate consuma in orice moment al zilei (inainte de antrenament cu 1 ora si imediat dupa antrenament; se poate consuma 1 portie si inainte de culcare).Detalii

Categorii
Brand