AAKG EVOLITE 300 g

45,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Evolite AAKG a fost fabricat din cele mai bune materii prime disponibile, adică arginină alfa-cetoglutarat cu adăugarea de taurină.

Utilizarea AAKG atât înainte, cât și după antrenament ajută la creșterea puterii, rezistenței și masei musculare. AAKG are un efect larg și extrem de pozitiv asupra corpului nostru. Luarea porției potrivite de supliment înainte de antrenament va ajuta la furnizarea de sânge către mușchi prin creșterea volumului acestora, îmbunătățind așa-numita pompare a mușchilor. Utilizarea AAKG imediat după exercițiu va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra corpului nostru, ajutând la îmbunătățirea transportului de nutrienți către celulele musculare, accelerând astfel regenerarea noastră. În primul rând, va ajuta la creșterea fluxului de sânge, ceea ce în perioada post-antrenament va ajuta semnificativ la accelerarea procesului de regenerare musculară după exercițiu.


Beneficii


  • are o influenta pozitiva asupra libido-ului
  • creste anduranta si forta
  • imbunatateste performanta
  • creste pomparea tesutului muscular
  • ajuta la cresterea masei musculare
  • accelereaza recuperarea


Mod de administrare: Se consuma 1 servire inainte si dupa antrenament.

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review