ACTIVLAB BCAA XTRA INSTANT 800G

ACTIVLAB
99,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
ACTIVLAB
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Activlab BCAA Xtra Instant este un supliment alimentar sub formă de pudră, ce conține aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), esențiali pentru construirea și repararea țesuturilor musculare.

Beneficii:

  • Stimulează sinteza de proteine musculare: BCAA-urile sunt esențiale pentru sinteza proteinelor musculare și ajută la construirea și repararea țesuturilor musculare. Consumul de BCAA înainte, în timpul sau după antrenament poate contribui la creșterea masei musculare și la refacerea musculară.
  • Reduce oboseala musculară: Activlab BCAA Xtra Instant poate ajuta la reducerea senzației de oboseală musculară și la creșterea capacității de efort în timpul antrenamentelor.
  • Îmbunătățește recuperarea musculară: Consumul de BCAA după antrenament poate ajuta la recuperarea musculară și la reducerea durerii musculare de după antrenament.
  • Asigură o absorbție rapidă: Activlab BCAA Xtra Instant este o pudră ce se dizolvă ușor în apă sau în alte lichide și asigură o absorbție rapidă a aminoacizilor în organism.
  • Gust delicios: Activlab BCAA Xtra Instant are un gust delicios și este disponibil în mai multe arome, ceea ce îl face o opțiune plăcută pentru consumul înainte, în timpul sau după antrenament.

Mod de administrare: 1cupa/zi

Detalii

Categorii
Brand