42%

ACTIVLAB BETA ALANINE XTRA 300G

ACTIVLAB
28,00 RON / Buc 49,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVLAB

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Cola exp 05/2023

ACTIVLAB BETA ALANINE XTRA este un supliment alimentar sub formă de pulbere, conceput pentru a crește performanța fizică și pentru a îmbunătăți capacitatea de antrenament.


Beneficii:

  • Formula sa conține beta-alanină, un aminoacid non-esențial care se găsește în mod natural în corpul uman și care este implicat în sinteza carnosinei, un compus important pentru funcționarea musculară.
  • O porție (6 g) de ACTIVLAB BETA ALANINE XTRA furnizează 3,3 g de beta-alanină, împreună cu o cantitate mică de vitamina B6, care susține metabolismul energetic normal și reduce oboseala și extenuarea.
  • Beta-alanina poate ajuta la creșterea capacității de antrenament și la îmbunătățirea performanței fizice, prin creșterea nivelului de carnosină din mușchi. Acest compus ajută la reglarea pH-ului muscular, reducând acumularea de acid lactic și prevenind astfel oboseala și extenuarea musculară.
  • Este un produs creat pentru sportivii și persoanele active care doresc să își optimizeze performanța fizică și să își sporească capacitatea de antrenament.

Mod de administrare: Dizolvati 2,8g (1 cupa) in 200 ml de apa. Consumati inainte de antrenament, in portii divizate. O cupa pentru masurare este inclusa. Unele persoane. pot experimenta furnicaturi, datorate beta alaninei. 

Detalii

Categorii
Brand