ACTIVLAB CARBO MAX 1KG

ACTIVLAB
29,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
ACTIVLAB

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

CARBOMAX este o compoziție atent selectată de carbohidrați cu un complex de vitamine și minerale. Datorită compoziției atent selectate de carbohidrați, aceasta determină eliberarea rapidă de glucoză în sânge, reînnoiește pierderile de energie asociate cu efortul fizic intens și oferă vitamine și minerale esențiale.

Carbohidrații sunt fără îndoială componenta energetică cea mai importantă pentru fiecare persoană care face antrenamente. Aceștia sunt stocați în cantități mici în mușchi și ficat sub formă de glicogen. În timpul exercițiului fizic, aceștia sunt utilizați de mușchii scheletici și de mușchiul inimii. Carbohidrații sunt singura sursă de energie pentru globulele roșii și celulele nervoase. De asemenea, sunt implicați în construirea și menținerea proteinelor.

Corpul uman are doar mici rezerve de carbohidrați (glicogen), care se epuizează rapid în timpul exercițiului fizic. Pierderea de carbohidrați duce la pierderea capacității de exercițiu. De asemenea, catabolismul muscular crește, deoarece aminoacizii eliberați din proteine sunt convertiți în carbohidrați.

Carbohidrații cu un index glicemic diferit sunt recunoscuți ca fiind nutrienții de bază în sport pentru reînnoirea energiei în timpul exercițiilor fizice, precum și pentru supra-compensarea glicogenului în perioada post-exercițiu. Diferențierea în ceea ce privește indexul glicemic înseamnă că acest tip de preparate mențin atât nivelul de glucoză rapid, cât și un nivel echilibrat pe termen lung al acestei zaharide în sânge. Acest lucru oferă o creștere instantanee a energiei, în timp ce asigură energia stadiilor ulterioare de lucru.


Beneficii


  • sustine cresterea masei musculare
  • ofera energia necesara antrenamentelor intense
  • are gust delicios si este usor de mixat
  • se absoarbe repede in tesutul muscular


Mod de administrare: Se amesteca 30g cu 200ml apa si se consuma imediat dupa antrenament.

Detalii

Categorii
Brand