ACTIVLAB CREA SHOT 2.0 20G

ACTIVLAB
4,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
ACTIVLAB

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Activlab Crea Shot 2.0 20G este un supliment alimentar destinat sportivilor care doresc să își îmbunătățească performanțele fizice și să sporească masa musculara.

Beneficii:

  • Îmbunătățirea performanțelor fizice: Creatina este un ingredient esențial în acest produs și ajută la creșterea capacității de antrenament și la îmbunătățirea puterii musculare. Această formulă avansată a creatinei poate fi absorbită mai rapid de către corp, ceea ce poate duce la creșteri mai rapide ale forței și masei musculare.
  • Stimularea creșterii musculare: Acest produs poate ajuta la creșterea masei musculare și la accelerarea recuperării musculare după antrenament. Creatina ajută la sinteza proteinelor musculare și la creșterea volumului muscular.

  • Cresterea nivelului de energie: Acest produs conține, de asemenea, cofeina, care poate stimula metabolismul și poate crește nivelul de energie și de concentrare. Această combinație de creatină și cofeină poate ajuta la creșterea capacității de antrenament și la reducerea oboselii musculare.

  • Gust plăcut: Activlab Crea Shot 2.0 20G este disponibil într-o varietate de arome, ceea ce îl face o opțiune plăcută pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele fizice și să crească masa musculară.

Mod de administrare: 1plic/zi

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review