ACTIVLAB CREATINE POWDER 500G

ACTIVLAB
99,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVLAB

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

ACTIVLAB CREATINE POWDER este un supliment alimentar ce conține monohidrat de creatină pură, o substanță care se găsește natural în corpul uman și este implicată în procesul de producție a energiei.

Beneficii:

  • Sporește performanța fizică: Creatina este utilizată de către sportivi și culturiști pentru a-și spori performanța fizică. Acest supliment alimentar poate ajuta la creșterea forței și a masei musculare, ceea ce poate duce la o îmbunătățire a performanțelor sportive.
  • Îmbunătățește recuperarea după efort fizic: Creatina poate ajuta la reducerea durerii musculare și a inflamației după efort fizic intens, permițând astfel o recuperare mai rapidă și mai eficientă.

  • Îmbunătățește performanța cerebrală: Creatina poate îmbunătăți performanța cerebrală și poate ajuta la reducerea oboselii mentale.

  • Poate reduce riscul de boli neurodegenerative: Studiile au arătat că creatina poate avea un efect neuroprotector și poate reduce riscul de boli neurodegenerative precum boala Alzheimer și Parkinson.

  • Îmbunătățește sănătatea inimii: Creatina poate reduce nivelul de colesterol și trigliceride din sânge, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea sănătății inimii.

Mod de administrare: Amestecați 6 g de produs în 250 ml de apă și consumați o dată pe zi, ideal cu 30 de minute înainte de antrenament.

Detalii

Categorii
Brand