Adaptor Negru pentru Glezna MADMAX MFA-300

MADMAX
28,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0000345

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Adaptorul pentru gleznă MFA 300 este un dispozitiv medical folosit pentru a ajuta la protejarea, stabilizarea și susținerea articulației gleznei.


Beneficii:

  • În cazul leziunilor de gleznă: Adaptorul MFA 300 poate fi utilizat pentru a susține și proteja articulația gleznei în cazul leziunilor, cum ar fi entorsele, întinderile sau fracturile.
  • În timpul recuperării după intervenții chirurgicale: Dacă ați suferit o intervenție chirurgicală la nivelul gleznei, MFA 300 poate fi utilizat pentru a vă ajuta să vă recuperați și să vă susțineți articulația gleznei.
  • În timpul activităților sportive: Adaptorul MFA 300 poate fi utilizat pentru a proteja și stabiliza articulația gleznei în timpul activităților fizice și sportive care solicită această zonă.
  • Pentru durere cronică: Adaptorul MFA 300 poate fi utilizat și pentru a ajuta la ameliorarea durerii cronice de la nivelul gleznei.

Detalii

SKU
0000345
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review