Aminoacizi BCAA 6000 GASPARI 180 tablete

GASPARI NUTRITION
90,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
GASPARI NUTRITION
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BCAA 6000 de la Gaspari Nutrition este o formulă ce conține 100% aminoacizi cu catenă ramificată, cu un raport de 4:1:1, utilizând în special leucina, oferind o cantitate eficientă și clinic validată din acești nutrienți esențiali, la fiecare doză. Acești aminoacizi sunt considerați esențiali deoarece organismul uman nu îi poate sintetiza din alți compuși și trebuie să fie obținuți prin alimentație. Sportivii experimentați știu că BCAA sunt responsabili de îmbunătățirea sintezei proteinelor, conducând la o recuperare mai rapidă, creșterea masei musculare și o performanță și anduranță îmbunătățită. Produsul este destinat utilizării în cadrul unei diete sănătoase și echilibrate și pentru adulți sănătoși care fac exerciții fizice.Beneficii:

  • Ajută la îmbunătăţirea recuperării musculare de după antrenamentul fizic 
  • Îmbunătăţeşte sinteza proteinelor la nivel muscular 
  • Ajută la diminuarea durerii resimţite în muşchi după efectuarea exerciţiilor 
  • Ajută la îmbunătăţirea performanţei în sporturile aerobice şi anaerobice


Mod de administrare:o porție înainte de antrenament, după antrenament și înainte de culcare, astfel vei obține cele mai multe beneficii.


Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review