Aminoacizi BCAA Amino Build MUSCLETECH

MUSCLETECH
129,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MUSCLETECH

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Producătorii au afirmat că AMINO BUILD este o formulă amino de elită, creată pentru sportivii de top care doresc performanțe excepționale. Aceasta conține ingrediente clinic cercetate, cum ar fi o doză masivă de BCAA, doze clinice de leucină și betaină, care sunt rare în alte formule amino. AMINO BUILD este diferit de alte formule amino, care nu conțin aceste ingrediente în dozele necesare pentru a sprijini performanțele de top.


Beneficii:

  • Maximizarea și îmbunătățirea puterii fizice: AMINO BUILD conține ingrediente precum beta-alanina și taurina, care au fost dovedite clinic că sporesc performanța fizică și puterea.

  • Performanță de anduranță mai bună: AMINO BUILD conține o doză mare de BCAA-uri, care ajută la prevenirea oboselii musculare și la creșterea anduranței în timpul antrenamentelor lungi.

  • Reumplerea electroliților critici: Electroliții sunt esențiali pentru funcționarea normală a corpului și sunt pierduți prin transpirație în timpul antrenamentelor intense. AMINO BUILD conține electroliți critici, cum ar fi sodiul și potasiul, care ajută la reumplerea acestor substanțe importante.

  • Îmbunătățirea antrenamentului: AMINO BUILD poate ajuta sportivii să profite la maximum de antrenamentele lor, ajutându-i să-și mențină energizarea și concentrarea în timpul antrenamentelor.

  • Cresterea masei musculare slabe: AMINO BUILD conține leucină, un aminoacid esențial pentru sinteza proteinelor și creșterea masei musculare slabe.

  • BCAA-uri dozate cu precizie și electroliți critici: AMINO BUILD conține o cantitate precisă de BCAA-uri și electroliți, astfel încât sportivii să poată beneficia de aceste substanțe esențiale într-un mod optim.


Mod de administrare:

Amestecați 1 lingură cu 237 ml de apă. Citiți întreaga etichetă înainte de utilizare și urmați instrucțiunile furnizate. Dacă doriți să adăugați la aportul zilnic general de BCAA fără caloriile suplimentare din consumul de mai multe shake-uri de proteine, puteți adăuga, de asemenea, 1 lingură într-un shaker cu apă și să-l beți pe parcursul zilei.

Ingrediente:

L-leucina (micronizata), L-izoleucina (micronizata), L-valina (micronizata), Taurina, L-glutamina, L-alanina, Betaina anhidra, Clorura de sodiu, Apa de cocos (sub numele de Cocos nucifera) (fruct), Suc de pepene verde (ca Citrullus lanatus) (fructe), Fosfat de dipotasiu, Acid malic, arome naturale si artificiale, dioxid de siliciu, acid citric, silicat de calciu, sucraloza, acesulfam-potasiu.

Contine ingrediente de nuca de cocos. Procesat intr-o instalatie care prelucreaza, de asemenea, oua, peste, lapte, arahide, crustacee, soia, nuci de copac si ingrediente din grau.


Informații nutriționale:


Mărimea porției: 1 lingură (15g) Porții per container: 40

Cantitate per porție % Valoare zilnică

Total carbohidrați <1g <1%*

Magneziu (sub formă de oxid de magneziu) 50mg 12%

Zinc (sub formă de gluconat de zinc) 15mg 136%

Sodiu 200mg 9%

Potasiu 40mg 1%

Complex BCAA L-leucină 4g 

L-izoleucină 1.5g 

L-valină 1.5g 

Matrice de performanță și forță Betaină anhidră 2.5g 

Taurină 1g 

Amestec de electroliți

Citrat de sodiu 595mg 

Apă de cocos (sub formă de Cocos nucifera) (fruct) 100mg 

Suc de pepene roșu (sub formă de Citrullus lanatus)

(fruct) 100mg 

Clorură de sodiu 80mg 

Difosfat de potasiu 45mg 

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. 
  • Valoarea zilnică (DV) nu a fost stabilită.
Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review