Aminoacizi BCAA XTRA Instant ACTIVLAB 500 g

ACTIVLAB
85,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
ACTIVLAB

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Aroma COLA BBE 12/2023


Activlab BCAA Xtra Instant 500g este un supliment alimentar sub formă de pulbere, care conține aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) într-un raport de 2:1:1 (leucină, izoleucină și valină). BCAA-urile sunt esențiale pentru sinteza proteinelor musculare și pot fi utili în susținerea recuperării și dezvoltării musculare.

Beneficii:

  • Sinteza proteinelor musculare: BCAA-urile sunt esențiale pentru sinteza proteinelor musculare. Consumul acestui supliment poate ajuta la susținerea creșterii și dezvoltării musculare, precum și la prevenirea catabolismului muscular.
  • Recuperarea musculară: BCAA-urile pot ajuta la susținerea recuperării musculare după antrenamente intense. Acestea pot reduce durerea musculară și pot accelera procesul de recuperare, permițând organismului să se pregătească mai rapid pentru următorul antrenament.
  • Reducerea senzației de oboseală: BCAA-urile pot ajuta la reducerea senzației de oboseală și la îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale. Acestea pot fi utile în timpul antrenamentelor intense sau în perioadele de stres.
  • Protejarea musculaturii în timpul dietei: BCAA-urile pot fi utile în timpul dietei, când organismul poate intra într-un proces catabolic. Consumul acestui supliment poate ajuta la protejarea musculaturii și la menținerea masei musculare în timpul pierderii de greutate.

Mod de administrare:Se amestecă 1 cupă (10 g) în 250 ml de apă și se consumă înainte și după antrenament.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review