Aminoacizi Lichizi NUTREND 1000 ml

NUTREND
109,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
NUTREND

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Nutrend Amino Liquid este un supliment alimentar sub formă lichidă, care conține aminoacizi esențiali și neesențiali.


Beneficii:

  • Ajută la creșterea masei musculare: Aminoacizii sunt elementele de bază ale proteinelor și sunt esențiali pentru creșterea și repararea țesuturilor musculare. Prin urmare, consumul de aminoacizi poate ajuta la creșterea masei musculare și la recuperarea mai rapidă după antrenamente.
  • Îmbunătățește performanța fizică: Aminoacizii ajută la creșterea producției de oxid nitric în corp, ceea ce poate îmbunătăți fluxul de sânge și oxigenul către mușchi. Acest lucru poate duce la îmbunătățirea performanței fizice și la reducerea oboselii musculare.
  • Sprijină recuperarea musculară: Aminoacizii ajută la reducerea daunelor la nivelul mușchilor și la accelerarea procesului de recuperare musculară după antrenamente.

  • Sprijină sistemul imunitar: Unele aminoacizi, precum glutamina, ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și la prevenirea infecțiilor.

  • Îmbunătățește sănătatea sistemului nervos: Aminoacizii sunt esențiali pentru producerea neurotransmițătorilor, care sunt implicați în transmiterea semnalelor nervoase. Prin urmare, consumul de aminoacizi poate ajuta la îmbunătățirea sănătății sistemului nervos și la reducerea stresului.

Mod de administrare:  zilnic, 25ml în timpul mesei sau după antrenament.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review