Bandaje pentru Genunchi MADMAX MFA-292

MADMAX
92,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0000552

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Fasa pentru genunchi MFA-292 este un dispozitiv medical proiectat pentru a ajuta la susținerea și protejarea articulației genunchiului în cazul leziunilor sau a durerilor cronice. Iată câteva beneficii ale utilizării unei faze pentru genunchi MFA-292

Beneficii:

  • Stabilizarea articulației genunchiului: Fasa pentru genunchi MFA-292 oferă o susținere suplimentară pentru articulația genunchiului, reducând astfel riscul de rănire sau agravarea leziunilor existente.
  • Reducerea inflamației și durerii: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii la nivelul genunchiului, prin comprimarea ușoară a zonei.
  • Îmbunătățirea performanței sportive: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin reducerea riscului de accidentări și protejarea genunchiului în timpul activităților fizice.
  • Recuperarea după leziuni: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate fi utilizată pentru a ajuta la recuperarea după leziuni la nivelul genunchiului, precum entorse sau întinderi.
  • Confort: Fasa pentru genunchi MFA-292 este fabricată din materiale moi și confortabile, astfel încât să poată fi purtată pentru perioade lungi de timp fără disconfort.

Detalii

SKU
0000552
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review