Bandaje Protectie Genunchi MADMAX MFA-299

MADMAX
100,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0023362

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

PROTECTIE Genunchi MFA299 este un produs special conceput pentru a oferi suport și protecție articulației genunchiului în timpul activităților fizice sau în cazul unor afecțiuni medicale.


Beneficii:

  • Protecția împotriva leziunilor - Protecția genunchiului este extrem de importantă în timpul activităților fizice, mai ales dacă implica mișcări repetate sau solicitare intensă. PROTECTIE Genunchi MFA299 oferă o protecție suplimentară împotriva accidentărilor și leziunilor.

  • Stabilizare - Unele afecțiuni medicale pot cauza instabilitatea genunchiului, ceea ce poate duce la durere și probleme de mobilitate. PROTECTIE Genunchi MFA299 oferă suport suplimentar și ajută la stabilizarea articulației, permițând utilizatorului să se miște mai ușor și mai confortabil.

  • Compresie - PROTECTIE Genunchi MFA299 oferă și o compresie ușoară, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu unele afecțiuni ale genunchiului.

  • Confort - PROTECTIE Genunchi MFA299 este realizat din materiale moi și flexibile, care se adaptează formei genunchiului și oferă confort pe tot parcursul utilizării.

  • Durabilitate - Produsul este realizat din materiale de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață și o utilizare de lungă durată.

  • Ușor de utilizat - PROTECTIE Genunchi MFA299 este ușor de utilizat și poate fi purtat pe sub hainele de sport sau de zi cu zi, fără a afecta aspectul vestimentar.

Detalii

SKU
0023362
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review