BIOTECH AAKG 7800 25ML

BioTechUSA
6,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
BioTechUSA
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BIOTECH AAKG 7800 este un supliment alimentar sub formă de lichid, care conține arginină alfa-cetoglutarat (AAKG). Acesta este utilizat în special de către sportivii care doresc să îmbunătățească performanța fizică și să sporească masa musculară.

Beneficii:

  • Stimulează producția de oxid nitric: AAKG-ul este o sursă de arginină, un aminoacid care poate stimula producția de oxid nitric în organism. Oxidul nitric poate spori fluxul de sânge și oxigenarea mușchilor, ceea ce poate îmbunătăți performanța fizică și poate spori creșterea musculară.
  • Sporește rezistența și puterea: BIOTECH AAKG 7800 poate ajuta la îmbunătățirea rezistenței și puterii în timpul antrenamentelor, deoarece stimulează fluxul de sânge în mușchi.

  • Ajută la reducerea oboselii: AAKG-ul poate ajuta la reducerea oboselii și la îmbunătățirea recuperării după antrenamente, deoarece stimulează aportul de oxigen și nutrienți în mușchi.

  • Poate spori sinteza de proteine: BIOTECH AAKG 7800 poate spori sinteza de proteine în organism, ceea ce poate duce la creșterea masei musculare.

  • Este ușor de utilizat: BIOTECH AAKG 7800 este disponibil sub formă de lichid, care poate fi ușor de utilizat și absorbit în organism.

Mod de administrare: luati o doza cu 20 minute inainte de antrenament

Detalii

Categorii
Brand