BIOTECH ISO WHEY ZERO 908G

BioTechUSA
169,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
BioTechUSA
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Biotech Iso Whey Zero este un supliment alimentar sub formă de pudră, care conține proteine izolate din zer, creat special pentru susținerea masei musculare și a recuperării după antrenament.

Beneficii:

  • Proteine de calitate: Biotech Iso Whey Zero conține proteine izolate din zer, care sunt considerate unele dintre cele mai bune surse de proteine, deoarece au o valoare biologică ridicată și sunt ușor digerabile.
  • Zero lactoză și zero gluten: Produsul este ideal pentru persoanele cu intoleranță la lactoză sau gluten, deoarece nu conține astfel de ingrediente.

  • Conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi: Biotech Iso Whey Zero conține un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele care doresc să reducă aportul acestor macronutrienți din alimentația lor.

  • Arome delicioase: Produsul vine în diferite arome delicioase, cum ar fi ciocolată, vanilie, capsuni și multe altele, ceea ce face ușor să îți personalizezi băutura proteică.

  • Ușor de utilizat: Biotech Iso Whey Zero este ușor de utilizat, pur și simplu amestecă o porție cu apă sau lapte și bea-o după antrenament sau între mese pentru a sprijini dezvoltarea musculară și recuperarea.

Mod de administrare: 1 portie/zi

Detalii

Categorii
Brand