BIOTECH VITAMIN C EFFERVESCENT 1000MG 20 TABS

BioTechUSA
20,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
BioTechUSA
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Biotech Vitamin C Effervescent este un supliment alimentar care contine vitamina C sub forma de tablete efervescente. 

Beneficii:

  • Sustine sistemul imunitar: Vitamina C este un nutrient important pentru sanatatea sistemului imunitar. Consumul de Biotech Vitamin C Effervescent poate ajuta la intarirea sistemului imunitar si la prevenirea infectiilor si a racelilor.
  • Sustine sanatatea pielii si a parului: Vitamina C este implicata in producerea de colagen, o proteina importanta pentru sanatatea pielii si a parului. Consumul de Biotech Vitamin C Effervescent poate ajuta la mentinerea unui aspect sanatos si stralucitor al pielii si parului.
  • Este un antioxidant puternic: Vitamina C este un antioxidant puternic, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism. Consumul de Biotech Vitamin C Effervescent poate ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor oxidative si la prevenirea bolilor asociate cu stresul oxidativ.

  • Sustine absorbtia altor nutrienti: Vitamina C poate ajuta la imbunatatirea absorbtiei altor nutrienti, cum ar fi fierul si vitamina E. Consumul de Biotech Vitamin C Effervescent poate ajuta la asigurarea unei absorbtii optime a acestor nutrienti in organism.

  • Este convenabil si usor de utilizat: Biotech Vitamin C Effervescent este un supliment alimentar sub forma de tablete efervescente, care se dizolva rapid in apa. Este usor de utilizat si poate fi consumat oriunde si oricand.

Mod de administrare: Se dizolvă 1 comprimat efervescent în 200 ml de apă și se administrează o dată pe zi.

Detalii