BPI SPORTS ISO HD 2.25KG

BPI SPORTS
280,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
BPI SPORTS
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

BPI Sports ISO HD este o pudra proteica fabricata de compania BPI Sports, care contine proteina izolata din zer si este disponibila in diferite arome.

Beneficii:

  • Creste masa musculara: Proteina din zer este una dintre cele mai bune surse de proteine pentru cresterea si repararea muschilor. Consumul de BPI Sports ISO HD poate ajuta la construirea si mentinerea masei musculare.
  • Sustine pierderea in greutate: Consumul de proteine poate ajuta la reducerea apetitului si la cresterea senzatiei de satietate, ceea ce poate ajuta la pierderea in greutate prin reducerea consumului de alimente nesanatoase.
  • Ajuta la recuperarea dupa antrenament: Consumul de BPI Sports ISO HD dupa antrenament poate ajuta la refacerea musculaturii si la reducerea durerii musculare.

  • Contine proteina izolata din zer: BPI Sports ISO HD contine proteina izolata din zer, ceea ce inseamna ca este mai putin procesata si contine mai multa proteina si mai putine carbohidrati si grasimi decat alte pudre proteice.

  • Gust excelent: BPI Sports ISO HD este disponibil in mai multe arome si are un gust excelent, ceea ce poate face consumul de proteine mai placut pentru cei care nu sunt obisnuiti cu gustul altor pudre proteice.

Mod de administrare: se amesteca 1 cupa cu apa , dupa antrenament

Detalii

Categorii
Brand