CELLUCOR C4 ULTIMATE SHRED 20 SERV

CELLUCOR
159,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
CELLUCOR
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere
C4 Ultimate Shred este un supliment alimentar conceput pentru a ajuta la arderea grasimilor si imbunatatirea performantelor fizice.


Beneficii:

  • Creste metabolismul: C4 Ultimate Shred contine ingrediente precum cafeina si capsicum, care pot creste rata metabolica si pot ajuta la arderea grasimilor mai rapid.
  • Creste energizarea: Acest supliment poate creste nivelul de energie, datorita ingredientelor precum cafeina si teacrina, ajutandu-va sa va antrenati mai intens si mai mult.
  • Imbunatateste performantele fizice: C4 Ultimate Shred contine beta-alanina, care poate imbunatati performantele fizice prin cresterea nivelului de carnosina din muschi, reducand oboseala si imbunatatind rezistenta.
  • Creste concentrarea si focalizarea: Unele dintre ingredientele din C4 Ultimate Shred, cum ar fi teacrina si tirosina, pot creste concentrarea si focalizarea mentala, ajutandu-va sa va concentrati mai bine pe antrenament si sa obtineti mai mult din acesta.
  • Creste fluxul sanguin si oxigenarea: Unele ingrediente din C4 Ultimate Shred, cum ar fi nitrati si arginina, pot creste fluxul sanguin si oxigenarea, ajutand la imbunatatirea performantelor fizice si la reducerea oboselii.
  • Contine doar ingrediente sigure: C4 Ultimate Shred contine doar ingrediente sigure si aprobate, cum ar fi beta-alanina, cafeina si capsicum, fiind un supliment alimentar sigur pentru utilizare.


Mod de administrare: Se administreaza 1 cupa cu 415-475 ml de apă cu 20-30 de minute înainte de antrenament.

Detalii

Brand