CELLUCOR SuperHD 60 Capsule

CELLUCOR
110,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
CELLUCOR
Cod produs - SKU 0022923

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Îmbunătățește-ți rezultatele de pierdere în greutate cu formula de înaltă definiție pentru susținerea energiei, metabolismului și concentrare. Acest arzător legendar de grăsimi se simte la fel de bine pe cât arată.


Beneficii

  • ENERGIE EXPLOZIVĂ - Aprinde-ți călătoria de ardere a caloriilor cu o energie explozivă din 160mg de cafeină.
  • FORMULĂ DE ARDERE A GRĂSIMILOR - Formulată cu legendarul amestec metabolic de stimulare a arderii grăsimilor Capsimax Cayenne și extract de ceai verde Greenselect.
  • FOC MENTAL - Concentrează-te intens cu suportul cognitiv al ingredientelor nootropice Huperzine A și N-Acetyl-L-Tyrosine.
  • SILUETĂ TONIFCATĂ - Elimină excesul de apă pentru a arăta și a te simți cât mai bine.


Mod de administrare: Ia o porție (1 capsulă) cu 250-350ml. de apă dimineața și o altă porție (1 capsulă) cu 250-350ml de apă la 5-6 ore mai târziu, în timpul după-amiezii. După ce a fost evaluată toleranța, dacă dorești o creștere suplimentară a energiei, o capsulă suplimentară poate fi luată împreună cu prima porție a zilei. Nu lua acest produs în decurs de 6 ore înainte de culcare. NU DEPĂȘIȚI 3 CAPSULE PE ZI. UTILIZAȚI DOAR DUPĂ CUM ESTE INDICAT.


Valori nutritionale

Portie de servire: 1 capsula

Portii / flacon: 60

Cantitate /Portie

% VNR

Niacina (Niacinamida)

10 mg

50%

Vitamina B6 (Piridoxal-5-fosfat)

3 mg

150%

Vitamina B12 (Cianocobalamina, metilcobalamina, coenzima B12)

250 mg

4167%

Amestec SuperHD ThermoSculpting™

Extract din frunze de ceai verde (Camellia   sinensis), hidrolizat proteic din putasu albastru Slimpro® (Micromesistius poutassou), extract din radacina de papadie

250 mg

**

Amestec SuperHD Sensory Impact™

N-Acetil-L-Tirozina, extract din radacina de Rhodiola (Rhodiola rosea), extract din fructe de Amla, extract din scoarta de Yohimbe (Pausirystalia yohimbe), extract din fructe de Evodia rutaecarpa (standardizat pentru Evodiamine), extract din partea eaeriana de Toothed clubmoss (Huperzia serrata) (standardizat pentru Huperzina A), extract din coaja de radacina de Rauvolia vomitoria

250 mg

**

Cafeina anhidra

160 mg

**

 *Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita.   

**Valoarea nutritionala de referinta se bazeaza pe o dieta de 2000 de calorii.


Alte ingrediente: Invelisul capsulelor (gelatina, dioxid de titaniu), celuloca microcristalina, maltodextrina, guma arabica, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, proteaza, NaOH.

Detalii

SKU
0022923
Categorii
Brand