DORIAN YATES Black Bombs 60Tablete

DORIAN YATES NUTRITION
135,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
DORIAN YATES NUTRITION
Cod produs - SKU 0000707

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Black Bombs este un supliment eficient pentru arderea grasimilor, cu efect termogenic, care nu contine efedrina sau sinefrina. Formula speciala maximizeaza eliberarea de acizi grasi din tesutul adipos si ii transforma in sursa de energie pentru organism. Ingredientele active, inclusiv tirozina, protejeaza muschii impotriva degradarii si imbunatatesc performanta fizica, oferind un efect energizant.Beneficii
:

  • Arzator de grasimi puternic, cu efect termogenic
  • Utilizeaza grasimile ca sursa de energie
  • Protejeaza muschii de la degradare
  • Creste nivelul de energie datorita continutului de 200 mg teacrina si cafeina
  • Reduce apetitul si pofta de mancare datorita continutului de 100mg crom
  • Contine 800 mg de berberina si capsicum, pentru o putere superioara de ardere a grasimilor.

 

 

Mod de administrare 

Portia este de de 2 tablete. Incepeti prin a administra 2 tablete cu 250 ml de apa rece o data pe zi, preferabil dimineata. Dupa 3 zile de administrare a suplimentului Black Bombs, luati 2 tablete de 2 ori pe zi: se administreaza 2 tablete dimineata si 2 tablete dupa-masa, dar nu mai tarziu de 5 ore inainte de culcare.

 

 

Ingrediente


Berberine HCL care face parte din familia alcaloizilor. Desigur, culoarea sa este galbenă și de aceea și Blackbombs sunt galbene. A fost folosit de-a lungul istoriei pentru a trata diverse probleme medicale. Berberina sporește secreția glandelor digestive. Acesta stimulează organismul la nivel molecular, fiind o componentă majoră pentru reglarea metabolismului.

Studiile au arătat că berberina scade rezistența la insulină, reducând nivelul glicemiei. Mai mult, va crește cantitatea de glicoliză din celule, ajutând organismul să descompună zahărul. În afară de aceste beneficii, Berberine va încetini descompunerea carbohidraților. Pe scurt, acest proces vă va oferi în mod natural mai multă energie pe parcursul zilei.

Capsicum 8: 1 este un extract natural din ardeiul iute roșu. Ardeiul iute îți îmbunătățește rata metabolica si te ajuta sa pierzi din grăsime. Capsicum acționează un stimulent pentru metabolism, stimulând oxidarea grăsimilor și crescând astfel viteza cu care se descompun grăsimile din organism. S-a dovedit că scade pofta de mâncare, diminuând în același timp durerile de stomac și balonarea fiind un agent natural antiinflamator.

Extract de Ceai Verde are o acțiune asemănătoare cafeinei, stimulează sistemul nervos, îmbunătățind capacitatea de concentrare și energie. Spre deosebire de cofeină, ceaiul verde nu afectează tensiunea arterială. De asemenea, acționează ca un puternic antioxidant, protejeaza pielea si este un protector pentru ficat, reducând daunele cauzate de stres.

Teobromina este un compus alcaloid, care se găsește în mod natural în cacao. Teobromina acționează ca un stimulent, îmbunătățind sistemul nervos prin sporirea abilităților cognitive. S-a dovedit medical că poate reduce tensiunea arterială prin dilatarea vaselor de sânge constrânse. În afară de acestea, Theobromine poate îmbunătăți starea de bine prin creșterea colesterolului HDL, cunoscut în mod obișnuit ca „colesterolul bun”.

Colina (ca bitartrat) este un nutrient esențial necesar funcțiilor corporale zilnice și sănătății generale, la fel ca un complex de vitamine B. Colina ajută la scăderea colesterolului din sistemul dvs., predominant în zona ficatului. Mai mult, organismul folosește colina pentru a produce acetilcolină, un tip important de neurotransmițător, implicat în memoria și mișcarea mușchilor.

DL-Fenilalanina este un aminoacid esențial și un bloc de construcție pentru proteine. Mai mult, este o componentă importantă în crearea de neurotransmițători precum dopamina și epinefrina. Ca urmare, niveluri mai mari de DL-fenilalanină îți pot îmbunătăți starea de spirit, reduce durerea și îmbunătățește starea generală.

Cofeina este un stimulent al sistemului nervos central și cel mai utilizat rapel energetic din lume. Cofeina acționează ca un stimul pentru acțiunile și procesele cognitive prin care poate trece corpul uman. Îmbunătățește concentrarea, coordonarea motorie și timpul de reacție general. De asemenea, s-a demonstrat că cofeina îmbunătățește performanțele atletice pentru sporturile de anduranță.

Cromul (sub formă de picolinat) este un tip de mineral care se găsește în mod natural într-o multitudine de alimente. Cromul contribuie la metabolismul macronutrienților și menține glicemia la niveluri normale. Picolinatul de crom are cea mai mare biodisponibilitate a tuturor surselor de crom și poate îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge prin îmbunătățirea răspunsului organismului la insulină. Picolinatul de crom vă va reduce pofta de mâncare și poftele contondente, ajutând în continuare eforturile de umbrire a excesului de greutate și grăsime.

 

Valori nutritionale 

 

Berberine HCl

600 mg

Capsicum 8:1

200 mg

Dynamine

100 mg

Teacrine

100 mg

Theobromine

100 mg

Choline (as bitartrate)

100 mg

DL-Phenylalanine

100 mg

Caffeine

100 mg

Chromium (as picolinate)

100 mg

Detalii

SKU
0000707
Categorii