DORIAN YATES CREATINE 316G

DORIAN YATES NUTRITION
[1]
139,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
DORIAN YATES NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

The Creatine este un supliment nutritiv din gama ShadowLine de la Dorian Yates Nutrition ce are la bază combinarea a două tipuri de creatină - creatină monohidrat și creatină malat. Fiecare servire oferă 3 grame de creatină monohidrat, 3 grame creatină malat, fiind îmbunătățit și cu 1000 mg de beta alanină și 500 mg taurină pentru o creștere în forță și masă musculară substanțială.

Toate ingredientele din The Creatine oferă o absorbție maximă a creatinei în mușchi, beta alanina intervine în contracția musculară crescând rezistența la efort și forța musculară, toate acestea pentru performanța ta în sală.

Creatină monohidrată:

Această formă de creatină a fost dovedită prin diferite studii clinice că ajută la îmbunătățirea perfomanței. Datorită procesului de fabricare dublu brevetat, veți fi siguri că veți avea parte de o performanță musculară cu adevărat superioară. Crește energia și forța musculară în timpul antrenamentelor dificile.

 

Beneficii   

 • Cea mai testată și verificată creatină care îmbunătățește performanța fizică
 • Ajută la creșterea forței și a masei musculare
 • Metoda de fabricare brevetată are ca rezultat eficiența maximă
 • Are un grad ridicat de absorbție și previne balonarea
 • Îmbunătățește sinteza proteinelor

 

Mod de administrare 

Dizolvați o cupă de (8g) în 250-300 ml apă rece și consumați cu 20-30 de minute înainte de antrenament. 
 
 
Ingrediente 
 
 • Creatină monohidrată: Această formă de creatină a fost dovedită prin diferite studii clinice că ajută la îmbunătățirea perfomanței. Datorită procesului de fabricare dublu brevetat, veți fi siguri că veți avea parte de o performanță musculară cu adevărat superioară. Crește energia și forța musculară în timpul antrenamentelor dificile.
 • Citrat de Tri-Creatină: O creatină unică care stimulează ATP-ul pentru a genera un plus de energie. Accelerează creșterea creatininei plasmatice.
 • Beta alanina este un beta-aminoacid care se găsește în vitamina B5. Beta-alanina s-a dovedit a avea o creștere semnificativă a carnozinei musculare. Prin dezvoltarea unui nivel mai ridicat de carnozină, țesutul muscular este protejat de oxidare. Astfel, Beta-Alanina mărește performanța prin extinderea rezistenței musculare.
 • Taurina crește fluxul sanguin în tot corpul si este utilizată ca antioxidant de către organism pentru a păstra masa musculară în timpul antrenamentelor de intensitate ridicată. În combinație cu aceasta, poate fi utilizat ca antiinflamator.
 • D-Pantotenatul de calciu îmbunătățește metabolismul natural al corpului uman, dând un impuls procesării și arderii carbohidraților, proteinelor și acizilor grași. Acest tip de vitamină este, de asemenea, utilizat în sinteza diferitelor substanțe, cum ar fi colesterolul, lipidele și hemoglobina.
 • Complexul Vitamina B (Vitamina B-1, B-2, B-3, B-5, B-6 și Vitamina B-12) sunt folosite drept catalizator pentru transformarea nutrienților în energie pentru organism.
 • Vitamina B1 promovează producția de energie din carbohidrați și grăsimi, ajutând organismul să dezvolte masa musculară slabă și să nu creeze o rezervă de grăsime. Vitamina B-1 calibrează funcția normală a organelor, cum ar fi creierul și inima, susține sistemul nervos transportând energia suplimentară către anumite părți ale corpului care necesită frecvent mai multă energie, cum ar fi mușchii și creierul.
 • Vitamina B2 ajută la absorbția proteinelor, împiedicând în continuare eliminarea acesteia din organism. Alături de alte tipuri de vitamina B, vitamina B2 ajută la crearea și conservarea aprovizionării cu energie. Această energie este creată din grăsimi și alte uleiuri. Ca urmare, masa musculară nu este afectată de catabolism, îmbunătățind în același timp sinteza proteinelor.
 • Vitamina B3 sau Niacina este o vitamină care ajută la transformarea și asimilarea alimentelor, nutrienților și a altor aminoacizi în energie pentru corpul dumneavoastră. Această creștere a energiei vă poate ajuta să vă depășiți limitele și vă poate permite să oferiți tot ce aveți în timpul antrenamentului si ajută, de asemenea, la scăderea colesterolului, la creșterea funcției creierului și a pielii și la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.
 • Vitamina B5 împiedică corpul să stocheze nutrienții suplimentari sub formă de grăsimi, îmbunătățind metabolismul. Prin crearea de noi celule sanguine, acesta ajută fluxul de oxigen prin corp, sporind rezistența fizică generală.
 • Vitamina B6 ajută la procesarea zahărului, a grăsimilor și a proteinelor, ceea ce este extrem de important pentru persoanele care doresc să adauge masă musculară de calitate.Este utilizată de organism pentru a ajuta la dezvoltarea creierului, a nervilor și a pielii.
 • Vitamina B12  ajută la combaterea pierderii de memorie, la reducerea îmbătrânirii și oferă un impuls de dispoziție prin creșterea energiei, a concentrării și a funcției mentale generale si ajută sistemul imunitar prin scăderea riscului de înfundare a arterelor.

 

 Valori nutritionale 

 

CONTINUT

 PE 100G   

 

 PE 8G

 

 NRV%

Vitamina B1

13,75 Mg 

 

1,1 Mg

 

100%

Vitamina B2

17,5 Mg 

 

1,4 Mg

 

100%

Vitamina B3

200 Mg 

 

16 Mg

 

100%

Vitamina B5

68,7 Mg

 

5,5 Mg

 

91%

Vitamina B6

14 Mg

 

1,1 Mg

 

78%

Biotina

0,6 Mg

 

50 Μg

 

100%

Folic Acid

2,5 Mg

 

0,2 Mg

 

100%

Vitamina B12

31 Μg

 

2,5 Μg

 

100%

Creatina Monohydrata

37,5 G

 

3000 Mg

 

N/A

-Din care Creatina

32,9 G

 

2640 Mg

 

N/A

Tri-Creatina Malate

37,1 G

 

2968 Mg

 

N/A

-Din care Creatina

27,8 G

 

2224 Mg

 

N/A

Beta-Alanina

12,5 G

 

1000 Mg

 

N/A

Taurina

6,25 G

 

500 Mg

 

N/A

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Andrew
06 sept.
very good creatine!