6%

DORIAN YATES HIT BCAA 10:1:1 400G

DORIAN YATES NUTRITION
139,00 RON / Buc 149,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
DORIAN YATES NUTRITION

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere


HIT BCAA 10:1:1 de la Dorian Yates reprezintă un supliment alimentar de aminoacizi esențiali cu lanț ramificat, conceput pentru a minimiza degradarea țesuturilor musculare în timpul antrenamentului și pentru a accelera procesul de recuperare între seturi. Acesta conține o combinație puternică de L-leucină, L-valină și L-izoleucină într-un raport de 10:1:1, îmbunătățită cu aminoacizi de L-Citrulină Malat, Beta Alanină și Tirozină. Acești aminoacizi suplimentari contribuie la metabolismul proteinelor musculare și îmbunătățesc funcționarea mușchilor.

HIT BCAA 10:1:1 este solubil în apă și este absorbit rapid în corp, ajutând la prevenirea pierderii de aminoacizi în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, acești aminoacizi cu lanț ramificat îmbunătățesc creșterea musculară și timpul de recuperare musculară, optimizează fluxul sanguin și hidratează celulele. Prin includerea citrullinei malat și a beta-alaninei, HIT BCAA 10:1:1 vă ajută să creșteți numărul de repetări la fiecare exercițiu, oferind astfel pompare musculară, creșterea forței explozive și contracții musculare puternice.

În plus, HIT BCAA 10:1:1 conține 10 grame de L-leucină per servire, ajutându-vă să vă susțineți antrenamentele și să preveniți degradarea excesivă a acestui aminoacid vital. Prin urmare, acest supliment alimentar este o alegere excelentă pentru cei care caută să-și îmbunătățească performanța și să-și maximizeze rezultatele antrenamentelor lor.

 

Beneficii   

 • 12000 mg BCAA 
 • 3000 mg citrulină malat 
 • 2000 mg beta-alanină 
 • Fără cafeină și fără zahăr
 • raport optim de aminoacizi 10:1:1
 • gradul de utilizare totală a produsului
 • solubilitate excelentă în apă
 • conține Tirozina
 • îmbunătățește rezistența și se prelungește intensitatea

 

 Mod de administrare 

Se amestecă 2 linguri de pulbere (20g) cu 500-600ml de apă si se consuma inainte sau in timpul antrenamentului. 

 Recomandari  

Pentru a îmbunătăți performanța, luați 1 porție (10 g) cu 15 minute înainte de exercițiile fizice. Pentru recuperarea maximă, luați 1 porție imediat după antrenament.

 

 Ingrediente 

 • Citrulina Malat este un aminoacid neesențial contribuie decisiv la optimizarea fluxului sanguin, care afectează performanța majorității funcțiilor corporale. Când este ingerat, corpul dumneavoastră îl transformă în L-arginină și apoi în oxid nitric. Oxidul nitric este unul dintre compușii care fac vasele de sânge mai largi atunci când faceți mișcare, îmbunătățind astfel fluxul de sânge. Fluxul sanguin îmbunătățit înseamnă că mai mult oxigen și nutrienți necesari ajung la mușchi.
 • L-Leucina este un aminoacid esențial, joacă un rol esențial în sinteza proteinelor și îmbunătățirea recuperării între seturi. De asemenea, crește producția de hormoni de creștere, contribuind în același timp la creșterea nivelului de rezistență fizică.
 • L-izoleucina este un aminoacid esențial care acționează ca un catalizator pentru sinteza proteinelor. Poate stimula procesele anabolice în întregul corp, ajutând la dezvoltarea hormonilor specifici, cum ar fi hormonul de creștere sau testosteronul.
 • L-Valina este un aminoacid esențial care acționează ca o rezervă de combustibil pentru celulele umane. Lipsa L-Valinei în dieta dvs. duce la un deficit de creștere al țesutului muscular, chiar și după antrenament.
 • Beta-Alanina este un beta-aminoacid care poate fi găsit în vitamina B5 si crește semnificativ carnozina musculara. Prin dezvoltarea unui nivel mai ridicat de carnozină, țesutul muscular este protejat de oxidare. Astfel,mărește performanța prin extinderea rezistenței musculare.
 • L-tirozina este un aminoacid care scade nivelul de stres,crește nivelul de dopamină și adrenalină, astfel încât veți fi mai determinat să vă mențineți dieta și să vă concentrați mai mult în timpul exercițiilor.
 • Acidul citric acționează ca un antioxidant natural, protejând corpul de deteriorarea celulelor, prelungind durata de viață a celulelor umane sănătoase. Acidul citric poate fi utilizat ca un factor de descurajare a cancerului și ajută la menținerea unei inimi sănătoase.

 

Valori nutritionale 

 
CONTINUT PER 100G PRODUS PER 30G SERVIRE RI%(PE SERVIRE)

Energie

1020 kJ / 204 kcal 204kj / 48 kcal 2%

Grasimi

  din care saturate

0 g

0 g

0 g

0 g

0%

0%

Carbohidrati

  din care zaharuri

0 g

0 g

0 g

0 g

0%

0%

Proteine 60 g 12 g 24%
Sare 0 g 0 g 0%

BCAA 10:1:1

L-Leucina

L-Isoleucina

L-Valina

60 g

50 g

5 g

5 g

12000 mg

10000 mg

1000 mg

1000 mg

n/a

n/a

n/a

n/a

L-Citrulina DL-Malat ( 2:1 )

-L-Citrulina

15 g 

10.25 g

3000 mg

2050 mg

n/a

n/a

Beta Alanina 10 g 2000 mg n/a
L-Tyrozina 5 g 1000 mg n/a
       

Detalii