DYMATIZE ELITE LAYER BAR 60G

DYMATIZE
10,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
DYMATIZE

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Dymatize Elite Layer Bar este o bară proteică de înaltă calitate, care poate fi o alegere bună pentru cei care își doresc o gustare sănătoasă și bogată în proteine

Beneficii:

  • Conținutul ridicat de proteine: fiecare bară conține aproximativ 20g de proteine, ceea ce ajută la menținerea masei musculare și la recuperarea musculară după antrenamente.
  • Conținut scăzut de zahăr: bară are un conținut scăzut de zahăr, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru cei care își doresc să reducă aportul de zahăr din alimentație.

  • Gust delicios: bară vine în diferite arome și a fost concepută să ofere un gust delicios, astfel încât să nu simți că te privezi de alimente gustoase.

  • Textură crocantă: bară are o textură crocantă, care o face să fie o opțiune satisfăcătoare pentru cei care își doresc o gustare care să ofere și senzația de masă.

  • Ușor de transportat: datorită dimensiunii și a ambalajului, bară poate fi ușor transportată și consumată în mișcare, fiind o opțiune convenabilă pentru cei care sunt mereu în mișcare și nu au timp de mese complete.

Mod de administrare: 1 baton/zi

Detalii

Categorii
Brand