Evolite Citrulline Malate 300g

45,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Evolite Citrulline Malate 300g este un supliment alimentar care conține citrulină malat ca ingredient principal. Citrulina malat este un compus care se găsește în mod natural în pepenele roșu, dar poate fi sintetizat și într-un laborator.

 Beneficii:

  • creșterea performanței fizice: citrulina malat poate ajuta la reducerea oboselii și la creșterea rezistenței în timpul exercițiilor fizice, ceea ce poate duce la o îmbunătățire a performanței atletice.
  • imbunătățirea fluxului sanguin și a oxigenării țesuturilor: citrulina malat poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a oxigenării țesuturilor, ceea ce poate fi benefic pentru sănătatea inimii și a creierului
  • imbunătățirea recuperării după efort fizic: citrulina malat poate ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea recuperării musculare după efort fizic intens.
  • reducerea tensiunii arteriale: citrulina malat poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu hipertensiune arterială.
  • imbunătățirea performanțelor sexuale masculine: citrulina malat poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor sexuale masculine prin creșterea fluxului sanguin în zona genitală.

Mod de administrare:  1 portie (2,5 g) de produs se dizolva in 250 ml de apa si se bea 30 minute inainte de antrenament.

Detalii

Categorii