EXTRIFIT BEEF MASS 3000G

189,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Extrifit Beef Mass este un supliment alimentar pentru sportivi, destinat să sporească masa musculară și forța prin furnizarea de proteine de înaltă calitate și carbohidrați.

Beneficii:

  • Conține proteine de înaltă calitate: Extrifit Beef Mass conține proteine din izolat de proteine din carne de vită, o sursă de proteine de înaltă calitate, care conține toți cei 9 aminoacizi esențiali necesari pentru creșterea și refacerea musculară.
  • Furnizează carbohidrați: Extrifit Beef Mass furnizează carbohidrați complecși și simpli pentru a susține nivelul de energie în timpul antrenamentelor intense și pentru a refurniza glicogenul muscular după antrenament.
  • Susține creșterea masei musculare: Consumul de proteine și carbohidrați din Extrifit Beef Mass poate ajuta la creșterea masei musculare și la îmbunătățirea forței.
  • Conține vitamine și minerale: Extrifit Beef Mass conține o gamă de vitamine și minerale esențiale pentru organism, precum vitamina C și vitamina B-complex.
  • Este ușor de digerat: Proteinele din carne de vită din Extrifit Beef Mass sunt ușor de digerat și absorbite de organism, ceea ce îi face potrivit și pentru cei cu sensibilități digestive.
  • Conține enzime digestive: Extrifit Beef Mass conține enzime digestive pentru a ajuta la digestia proteinelor și la absorbția lor mai eficientă de către organism.

Mod de administrare: 2/3 intre mese

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review