FITNESS AUTHORITY EAA AMINO 120 ML

FA FITNESS AUTHORITY
6,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
FA FITNESS AUTHORITY

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

FITNESS AUTHORITY EAA AMINO este un supliment alimentar sub formă de băutură cu conținut ridicat de aminoacizi esențiali (EAA). Aminoacizii esențiali sunt compuși organici necesari pentru sinteza proteinelor și construcția și repararea țesuturilor musculare.

Beneficii:

  • Fiecare flacon de FITNESS AUTHORITY EAA AMINO conține o doză de 120 ml, care furnizează 7,5 g de aminoacizi esențiali, inclusiv leucină, izoleucină, valină, lizina, metionina, treonina și fenilalanina.
  • Acest produs este creat pentru a ajuta la stimularea sintezei proteinelor musculare, sprijinirea recuperării musculare după antrenament și reducerea degradării musculare.
  • Conține, de asemenea, vitamina B6 și B12, care joacă un rol important în metabolismul energetic și în susținerea sistemului nervos.
  • De asemenea, nu conține zahăr și are un gust plăcut, astfel încât poate fi consumat în timpul antrenamentelor sau ca o băutură răcoritoare între mese.


  • În general, FITNESS AUTHORITY EAA AMINO este un supliment alimentar util pentru persoanele active care doresc să își îmbunătățească performanțele și să sprijine recuperarea musculară. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru cei care doresc să reducă consumul de zahăr și să își optimizeze aportul de nutrienți esențiali.

    Mod de administrareLuati 1 portie o data pe zi (1 portie = 120 ml). Agitati inainte de utilizare.

    Detalii