FITNESS AUTHORITY WHEY PROTEIN 2KG

FA FITNESS AUTHORITY
249,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
FA FITNESS AUTHORITY

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Fitness Authority Whey Protein 2kg este un supliment nutritiv care are ca principal ingredient proteina din zer

Beneficii:

  • Creste masa musculara: Proteina din zer este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune surse de proteine pentru construirea masei musculare. Consumul regulat de proteina din zer poate ajuta la cresterea masei musculare si la imbunatatirea compozitiei corporale.
  • Imbunatateste recuperarea musculara: Dupa antrenament, muschii au nevoie de proteine pentru a se reface si pentru a creste. Consumul de proteina din zer poate ajuta la reducerea timpului de recuperare si la imbunatatirea performantei sportive.

  • Creste satietatea: Consumul de proteina din zer poate ajuta la reducerea poftei de mancare si la cresterea satietatii. Acest lucru poate fi util pentru persoanele care doresc sa isi controleze greutatea corporala sau pentru cele care au un program de antrenament intens.

  • Intareste sistemul imunitar: Proteina din zer contine aminoacizi esentiali care pot ajuta la intarirea sistemului imunitar si la combaterea infectiilor.

  • Contribuie la mentinerea sanatatii oaselor: Proteina din zer contine calciu si alte minerale care pot ajuta la mentinerea sanatatii oaselor.

Mod de administrare:  1cupa/zi

Detalii

Categorii