FITNESS AUTHORITY XTREME NAPALM PRE CONTEST 500G

FA FITNESS AUTHORITY
129,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
FA FITNESS AUTHORITY
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Fitness Authority Xtreme Napalm Pre Contest este un supliment alimentar conceput pentru sportivii care doresc să își îmbunătățească performanțele și să își maximizeze rezultatele în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Beneficii:

  • Creșterea energiei și a rezistenței: Xtreme Napalm Pre Contest conține o combinație de ingrediente care ajută la creșterea nivelului de energie și la îmbunătățirea rezistenței, permițând sportivilor să își ducă antrenamentele la un nivel superior.
  • Îmbunătățirea concentrării și a clarității mentale: Acest supliment conține ingrediente care ajută la îmbunătățirea funcției cognitive și la creșterea concentrației, ceea ce poate ajuta sportivii să se concentreze mai bine pe antrenamentul sau competiția lor.
  • Stimularea metabolismului: Unele dintre ingredientele din Xtreme Napalm Pre Contest ajută la accelerarea metabolismului și la arderea grăsimilor, ajutând sportivii să își mențină o greutate sănătoasă și să își optimizeze compoziția corporală.
  • Îmbunătățirea performanțelor fizice: Xtreme Napalm Pre Contest conține ingrediente care ajută la îmbunătățirea performanțelor fizice, cum ar fi creșterea forței și a masei musculare, astfel încât sportivii să poată atinge obiectivele lor mai rapid și mai eficient.
  • Creșterea pompajului muscular: Suplimentul poate ajuta la creșterea fluxului sanguin și la creșterea pompajului muscular, ceea ce poate ajuta sportivii să obțină o senzație de plinătate musculară și să își maximizeze performanțele în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Mod de administrare: 3 serviri /zi

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review