GASPARI OMEGA 3 HIGH STRENGTH ENTERIC COATED 60SOFTGELS

GASPARI NUTRITION
89,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
GASPARI NUTRITION
Cod produs - SKU 0022448
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

 Omega 3 de la Gaspari Nutrition ofera cea mai mare concentrație de DHA și EPA (70%) din 2.400 mg de ulei de pește 960 mg EPA și 720 mg DHA pe porție.


BeneficII:

  • Învelișul enteric protejează gelul moale de mediul acid din stomac și apoi călătorește în intestinul subțire unde este digerat și acizii săi grași eliberați și absorbiți în organism. Acest lucru previne gustul și mirosul de pește și este util persoanelor sensibile.

  • Numeroase studii demonstrează beneficiile cardiovasculare puternice ale grăsimilor omega-3, în special ale EPA
  • EPA ajută la susținerea metabolismului normal și sănătos al colesterolului și al trigliceridelor. DHA este esențial pentru dezvoltarea normală a creierului fetal și al sugarului și susține funcționarea normală și sănătoasă a creierului și vederea pe tot parcursul vieții
  • DHA susține structura membranelor celulare, în special a celulelor nervoase. Structura membranei celulelor nervoase este esențială pentru funcționarea sănătoasă a sistemului nervos, în special pentru cea a creierului    Ingrediente :

    Gelatină, glicerină, apă, copolimer acid metacrilic și tocoferoli. Conține pește (hamsie, sardină și macrou) Gelatină,glicerină, apă, copolimer acid metacrilic și tocoferoli.Detalii

SKU
0022448
Categorii