HERO LAB CARBO BOOST 1000G

29,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Hero Lab Carbo Boost este un supliment alimentar pentru sportivi, destinat să furnizeze carbohidrați în timpul și după antrenamente pentru a susține performanțele și recuperarea.

 Beneficii:

  • Furnizează energie: Carbohidrații din Hero Lab Carbo Boost sunt o sursă importantă de energie pentru antrenamentele intense și ajută la refacerea glicogenului muscular după antrenament.
  • Susține performanța fizică: Consumul de carbohidrați poate ajuta la menținerea performanței fizice în timpul antrenamentelor intense și poate preveni oboseala.
  • Ajută la recuperarea musculară: Carbohidrații din Hero Lab Carbo Boost ajută la refacerea glicogenului muscular și la recuperarea musculară după antrenamente intense.
  • Conține vitamine și minerale: Hero Lab Carbo Boost conține o gamă de vitamine și minerale esențiale pentru organism, precum vitamina C și vitamina B-complex.
  • Este ușor de digerat: Carbohidrații din Hero Lab Carbo Boost sunt ușor de digerat și absorbiți de organism, ceea ce îi face potrivit și pentru cei cu sensibilități digestive.
  • Ajută la creșterea masei musculare: Consumul de carbohidrați poate ajuta la creșterea masei musculare, mai ales când este combinat cu un program de antrenament adecvat și o dietă echilibrată.

Mod de administrare: 1portie/zi

Detalii

Categorii