INSANE LABZ PSYCHOTIC

INSANE LABZ
179,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
INSANE LABZ
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Insane Labz Psychotic este un supliment alimentar sub formă de pre-antrenament, care conține o formulă puternică de ingrediente active, destinate să sprijine performanțele fizice și mentale în timpul antrenamentelor.


Beneficii:

  • Creșterea energiei și puterii: Insane Labz Psychotic conține ingrediente care pot crește energia și puterea fizică, ceea ce poate duce la un antrenament mai intens și productiv.
  • Creșterea concentrației și motivării: Insane Labz Psychotic conține ingrediente care pot sprijini concentrarea și motivația în timpul antrenamentelor, ceea ce poate duce la o performanță mai bună și la obținerea unor rezultate mai bune.
  • Sprijinirea creșterii musculare: Insane Labz Psychotic conține ingrediente care pot ajuta la sprijinirea creșterii și recuperării musculare după antrenament.
  • Gust delicios: Insane Labz Psychotic are un gust delicios și poate fi amestecat cu apă sau alt lichid pentru a crea o băutură pre-antrenament delicioasă.

Mod de administrare: 1 cupa /zi 


DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review