INSANE LABZ PSYCHOTIC BLACK 220G

INSANE LABZ
159,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
INSANE LABZ
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere


Insane Labz Psychotic Black 220g este un supliment alimentar ce contine o combinatie de ingrediente concepute pentru a imbunatati performantele fizice si mentale. 


Beneficii:

  • Contine stimulente puternice: Produsul contine o combinatie puternica de stimulente, precum cafeina anhidra, taurina si tirosina, care ajuta la cresterea nivelului de energie, concentrare si atentie.
  • Ajuta la cresterea rezistentei si a performantelor fizice: Produsul ajuta la cresterea rezistentei si a performantelor fizice, datorita efectului sau de stimulare a sistemului nervos si a creierului, care poate duce la o imbunatatire a capacitatii de efort fizic si mental.

  • Ajuta la reducerea oboselii musculare: Produsul contine beta-alanina, un aminoacid ce ajuta la reducerea oboselii musculare si la cresterea rezistentei musculare.

  • Este disponibil in mai multe arome: Produsul este disponibil in mai multe arome, ceea ce il face mai usor de consumat si mai placut pentru gustul fiecaruia.

  • Este usor de utilizat: Este un produs usor de utilizat, poate fi amestecat cu apa sau cu alt lichid si se ia cu 30-60 de minute inainte de antrenament sau activitate fizica.

  • Necesita precautie: Deoarece produsul contine stimulente puternice, este important sa se acorde precautie in utilizarea acestuia si sa se consulte un specialist inainte de a-l lua, pentru a evita orice posibile efecte secundare sau reactii alergice.


Mod de administrare: 1cupa/zi inainte de antrenament

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review