IRON HORSE IRON PUMP 2.0 320G

IRON HORSE
99,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
IRON HORSE
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Suplimentul IRON PUMP vă va permite să vă concentrați mai bine în timpul sesiunii de antrenament și, de asemenea, să asigurați o interacțiune corespunzătoare între sistemul nervos și mușchii activi.


Beneficii:

  • Suplimentul stimulează sistemul muscular să efectueze efort fizic intens și susține sistemul nervos central, contribuind în mod comprehensiv la îmbunătățirea rezultatelor antrenamentelor și la obținerea unei senzații reale de plăcere și satisfacție din fiecare sesiune de antrenament
  • doză mare de AAKG se va asigura că fiecare miofibră primește o cantitate suficientă de ingrediente necesare pentru a crește.
  • L-histidina, care este responsabilă de metabolismul și secreția unor enzime, se va asigura că nu se întâmplă nimic întâmplător în corpul dumneavoastră suprasolicit
  • Tri-creatina malat, împreună cu vitaminele din complexul B conținute în fiecare porție consumată înainte de antrenament, vor face ca mușchii dumneavoastră să fie aproape explozivi.
  • Îmbogățit cu citrat de magneziu, fosfatidilcolină, cafeină și tiamină - toate acestea au rolul de a vă face să vă concentrați ca niciodată înainte și de a susține sistemul nervos cu ingrediente de cea mai bună calitate.
Mod de administrare: Se dizolvă o porție a produsului (4 măsuri) în 250 ml (8 oz.) de apă și se bea cu 20 de minute înainte de antrenamDISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review