IRON HORSE SUPREME WHEY 30G

IRON HORSE
5,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
IRON HORSE

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Iron Horse Supreme Whey este un supliment alimentar pentru sportivi, care furnizează o sursă de proteine de înaltă calitate pentru susținerea creșterii și recuperării musculare.

 Beneficii:

  • Conține proteine de înaltă calitate: Iron Horse Supreme Whey conține proteine din zer de înaltă calitate, care furnizează aminoacizi esențiali necesari pentru creșterea și repararea mușchilor.
  • Ajută la creșterea masei musculare: Consumul regulat de Iron Horse Supreme Whey poate ajuta la creșterea masei musculare, mai ales dacă este combinat cu un program de antrenament adecvat și o dietă echilibrată.
  • Este ușor de digerat: Proteinele din zer din Iron Horse Supreme Whey sunt ușor de digerat și absorbite de organism, ceea ce face ca acest supliment să fie potrivit și pentru cei cu sensibilități la lactoză.

  • Conține aminoacizi esențiali și nonesențiali: Iron Horse Supreme Whey conține toți cei 20 de aminoacizi, inclusiv cei 9 esențiali, care nu pot fi sintetizați de organism și trebuie obținuți prin alimentație sau suplimente.

  • Ajută la recuperarea musculară: Iron Horse Supreme Whey ajută la recuperarea musculară după antrenamente intense, ceea ce poate ajuta la prevenirea durerii musculare și la reducerea timpului de recuperare.

  • Susține sistemul imunitar: Proteinele din zer din Iron Horse Supreme Whey conțin imunoglobuline și lactoferrină, care ajută la susținerea sistemului imunitar.

Mod de administrare: 1portie/zi

Detalii

Categorii
Brand