IRONFLEX FLEX POWDER 400G

IRONFLEX
59,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
IRONFLEX

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

IronFlex Flex Powder este un supliment alimentar pentru sportivi destinat să ajute la creșterea masei musculare, la recuperarea musculară și la îmbunătățirea performanțelor în timpul antrenamentelor.

 Beneficii:

  • Conține proteine de înaltă calitate: IronFlex Flex Powder conține proteine de înaltă calitate, precum proteine din zer concentrate și izolate, care furnizează aminoacizi esențiali necesari pentru creșterea și repararea mușchilor.
  • Ajută la creșterea masei musculare: Consumul regulat de IronFlex Flex Powder poate ajuta la creșterea masei musculare, mai ales dacă este combinat cu un program de antrenament adecvat și o dietă echilibrată.
  • Contribuie la recuperarea musculară: Proteinele din IronFlex Flex Powder pot ajuta la repararea mușchilor după antrenament, reducând timpul de recuperare și ajutând la prevenirea durerii musculare.
  • Conține carbohidrați: IronFlex Flex Powder conține și carbohidrați, care furnizează energie pentru antrenamentele intense și ajută la refacerea rezervelor de glicogen după antrenament.
  • Este ușor de digerat: Formula avansată de proteine din IronFlex Flex Powder este ușor de digerat și absorbită de organism, ceea ce face ca acest supliment să fie potrivit și pentru cei cu sensibilități la lactoză.

Mod de administrare: 1cupa/zi

Detalii

Brand