IRONFLEX TRUE WHEY 700G

IRONFLEX
89,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
IRONFLEX
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

IronFlex True Whey 700g este un supliment alimentar proteic care contine proteine de inalta calitate din zer. Acesta este conceput pentru a ajuta la cresterea masei musculare si pentru a imbunatati performantele fizice.

Beneficii:

  • Cresterea masei musculare: Proteinele din zer sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta la formarea si mentinerea masei musculare. IronFlex True Whey 700g contine proteine cu o absorbtie rapida, care ajuta la sinteza proteinelor si la mentinerea musculaturii.
  • Recuperare mai rapida: Suplimentul IronFlex True Whey 700g poate ajuta la refacerea musculara dupa antrenamente prin furnizarea de aminoacizi necesari pentru sinteza proteinelor si pentru repararea si reconstructia tesutului muscular.

  • Cresterea performantelor fizice: Consumul de proteine poate ajuta la imbunatatirea performantelor fizice prin furnizarea de energie si prin ajutarea la eliminarea acidului lactic din muschi, ceea ce poate ajuta la reducerea oboselii si la mentinerea unui nivel ridicat de performanta.

  • Conveniente: IronFlex True Whey 700g este usor de utilizat si de consumat. Este disponibil in mai multe arome delicioase si poate fi amestecat cu apa sau cu lapte pentru a crea o bautura proteica delicioasa si hranitoare.

  • Calitate superioara: IronFlex True Whey 700g este un produs de inalta calitate, fabricat din proteine de zer de cea mai buna calitate, fara adaosuri de zahar sau grasimi inutil

Mod de administrare: 1 cupa/zi

Detalii

Categorii
Brand