JNX SPORTS THE CURSE! 8G

JNX SPORTS
5,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
JNX SPORTS

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

The Curse! de la JNX Sports este este unul dintre cele mai puternice stimulente de pre-antrenament, care vă oferă o mare cantitate de energie, forță, performanță, o concentrare excesivă și vă energizează pentru antrenamentele cele mai intense. 

Beneficii:

  • Creste energia: The Curse! contine ingrediente care ajuta la cresterea nivelului de energie si reducerea oboselii, astfel incat sa puteti efectua antrenamente mai intense si mai indelungate.
  • Creste puterea si forta: Acest supliment pre-antrenament contine ingrediente care ajuta la cresterea puterii si fortei, ceea ce va permite sa ridicati greutati mai mari si sa efectuati mai multe repetari.

  • Creste concentrarea si claritatea mentala: The Curse! contine ingrediente care ajuta la cresterea concentrarii si claritatii mentale, ceea ce va ajuta sa va concentrati mai bine pe antrenamentul dumneavoastra si sa va atingeti obiectivele.

  • Creste pomparea musculaturii: The Curse! contine ingrediente care ajuta la cresterea fluxului de sange si la pomparea musculaturii, ceea ce va ofera un aspect mai plin si mai definit.

  • Creste rezistenta: Acest supliment pre-antrenament contine ingrediente care ajuta la cresterea rezistentei, ceea ce va permite sa efectuati antrenamente mai lungi si mai intense.

Mod de administrare: Înainte de a utiliza, se agită întregul flacon. Apoi, se amestecă 1-3 lingurițe (5 g - 15 g) cu 150-250 ml de apă și se bea cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Niciodatăsă nu luați mai mult de 3 lingurițeîn timp de 24 h

Detalii