KEVIN LEVRONE LEVRO GOLD AMINO REBUID 400G

KEVIN LEVRONE
99,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
KEVIN LEVRONE
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

KEVIN LEVRONE LEVRO GOLD AMINO REBUILD este un supliment nutritiv sub formă de pulbere, conceput pentru a ajuta la refacerea și recuperarea mușchilor după antrenament. Este un produs creat de Kevin Levrone, un celebru culturist și antrenor de fitness.

Beneficii:

  • Refacerea rapidă a mușchilor: Aminoacizii din produs ajută la refacerea rapidă a mușchilor după antrenament și reduc timpul necesar pentru recuperarea musculară.
  • Creșterea masei musculare: Produsul furnizează proteine de înaltă calitate și aminoacizi esențiali necesari pentru dezvoltarea masei musculare.

  • Îmbunătățirea performanței sportive: Levro Gold Amino Rebuild conține aminoacizi care îmbunătățesc performanța sportivă și ajută la prevenirea oboselii musculare.

  • Protecția mușchilor: Produsul ajută la protejarea mușchilor de stresul fizic și îi menține într-o stare bună de sănătate.

  • Accelerarea recuperării: Levro Gold Amino Rebuild conține carbohidrați și electroliți care ajută la refacerea rapidă a glycogenului și la rehidratarea organismului după antrenament.

Mod de administrare:  3 serviri /zi

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review