MADMAX Fasa Genunchi MFA-292

MADMAX
92,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0000552

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Fasa pentru genunchi MFA-292 este un dispozitiv medical proiectat pentru a ajuta la susținerea și protejarea articulației genunchiului în cazul leziunilor sau a durerilor cronice. Iată câteva beneficii ale utilizării unei faze pentru genunchi MFA-292

Beneficii:

  • Stabilizarea articulației genunchiului: Fasa pentru genunchi MFA-292 oferă o susținere suplimentară pentru articulația genunchiului, reducând astfel riscul de rănire sau agravarea leziunilor existente.
  • Reducerea inflamației și durerii: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii la nivelul genunchiului, prin comprimarea ușoară a zonei.
  • Îmbunătățirea performanței sportive: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive prin reducerea riscului de accidentări și protejarea genunchiului în timpul activităților fizice.
  • Recuperarea după leziuni: Fasa pentru genunchi MFA-292 poate fi utilizată pentru a ajuta la recuperarea după leziuni la nivelul genunchiului, precum entorse sau întinderi.
  • Confort: Fasa pentru genunchi MFA-292 este fabricată din materiale moi și confortabile, astfel încât să poată fi purtată pentru perioade lungi de timp fără disconfort.

Detalii

SKU
0000552
Categorii
Brand