MADMAX Hip loops Set 3 Benzi Elastice

MADMAX
90,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0000890
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Benzi elastice pentru șolduri sunt un accesoriu popular în exercițiile de fitness, yoga și pilates și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta. Acestea sunt o alegere excelentă pentru a adăuga intensitate și varietate în rutina ta de antrenament.


Beneficii:

  • Îmbunătățesc flexibilitatea și mobilitatea: benzile elastice pentru șolduri pot fi folosite pentru a face o gamă largă de exerciții care pot ajuta la îmbunătățirea flexibilității și mobilității șoldurilor și a întregului corp.
  • Tonifierea mușchilor șoldurilor: aceste benzi sunt concepute pentru a întări mușchii șoldurilor, inclusiv mușchii glutei și ai coapselor. Ele pot fi utilizate pentru a efectua o gamă largă de exerciții de tonifiere, care vă pot ajuta să vă dezvoltați mușchii și să obțineți un aspect tonifiat și ferm.

  • Îmbunătățesc postura: folosirea benzilor elastice pentru șolduri poate ajuta la îmbunătățirea posturii tale prin întărirea mușchilor din jurul șoldurilor și a spatelui.

  • Creșterea rezistenței: exercițiile efectuate cu benzi elastice pentru șolduri pot ajuta la creșterea rezistenței tale fizice, ceea ce poate îmbunătăți performanța sportivă și capacitatea ta de a efectua sarcini zilnice.

  • Pot fi folosite oriunde: aceste benzi sunt portabile și ușor de transportat oriunde. Ele pot fi utilizate la domiciliu, la sala de sport, în aer liber sau în timp ce călătoriți.

Detalii

SKU
0000890
Categorii
Brand