MADMAX PROTECTIE INCHEIETURI MFA298

MADMAX
50,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MADMAX
Cod produs - SKU 0000310
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

MFA298 este o atela pentru încheieturi care este utilizată în mod obișnuit pentru a proteja încheieturile în timpul activităților fizice sau pentru a oferi sprijin și stabilizare în cazul unei leziuni sau a unei afecțiuni medicale. Aici sunt câteva dintre beneficiile utilizării acestei atele


Beneficii:

  • Protejarea împotriva leziunilor: MFA298 poate ajuta la prevenirea leziunilor în timpul activităților care solicită încheieturile, cum ar fi jocurile sportive sau munca fizică.
  • Reducerea durerii: Dacă aveți o leziune sau o afecțiune a încheieturii, MFA298 poate ajuta la reducerea durerii și la îmbunătățirea confortului în timpul activităților zilnice.
  • Stabilizarea încheieturii: MFA298 oferă o susținere suplimentară pentru încheietura mâinii și poate ajuta la îmbunătățirea stabilității acesteia în timpul mișcării.
  • Îmbunătățirea recuperării: Dacă sunteți în proces de recuperare după o leziune sau o intervenție chirurgicală, MFA298 poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare și la îmbunătățirea mobilității încheieturii.

Detalii

SKU
0000310
Categorii
Brand