MARS TWIX PROTEIN POWEDER 875G

MARS PROTEIN
130,00 RON / Buc
Costurile de livrare nu sunt incluse
MARS PROTEIN

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Mars Twix Protein Powder este un supliment alimentar sub formă de pudră, creat pentru a oferi o sursă de proteine de înaltă calitate și un gust delicios inspirat de celebrele batonase de ciocolată Twix și Mars.

Beneficii:

  • Sursă de proteine: Acest supliment alimentar conține proteine din zer și din lapte, două surse de proteine de calitate superioară, care ajută la creșterea și repararea țesutului muscular după antrenament.
  • Gust delicios: Mars Twix Protein Powder are un gust delicios inspirat de batonasele de ciocolată Mars și Twix, oferind o experiență gustativă plăcută și satisfăcătoare.
  • Conține aminoacizi esențiali: Proteinele din Mars Twix Protein Powder conțin aminoacizi esențiali, necesari pentru creșterea și dezvoltarea musculară.

  • Băutură convenabilă: Pudra se poate amesteca ușor cu apă sau lapte, oferind o băutură convenabilă pentru a fi consumată după antrenament sau în timpul zilei.

  • Fără zahăr adăugat: Mars Twix Protein Powder nu conține zahăr adăugat, fiind astfel o alegere mai sănătoasă în comparație cu alte produse similare.

Mod de administrare:1portie/zi

Detalii

Categorii
Brand