MP SPORT 5 MINI LOOP BANDS SET

MP SPORT
49,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MP SPORT
Cod produs - SKU 0022808
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Setul de 5 mini benzi elastice (mini loop bands) este un dispozitiv de antrenament care poate fi utilizat pentru a îmbunătăți forța musculară, flexibilitatea, rezistența și tonusul muscular.

Beneficii:

  • Îmbunătățirea forței și rezistenței musculare: Exercițiile efectuate cu benzi elastice mini loop pot ajuta la îmbunătățirea forței și rezistenței musculare în întregul corp, inclusiv în zone precum brațe, picioare și spate.
  • Îmbunătățirea flexibilității: Mini benzi elastice pot fi utilizate pentru a efectua exerciții de întindere care ajută la îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulațiilor.
  • Îmbunătățirea echilibrului și coordonării: Mini benzi elastice pot fi utilizate în exerciții care implică echilibrul și coordonarea, cum ar fi încărcătura unilaterală.

  • Reducerea durerii și îmbunătățirea posturii: Exercițiile cu mini benzi elastice pot ajuta la reducerea durerii și la îmbunătățirea posturii prin întărirea mușchilor posturali.

  • Ușurința de utilizare și portabilitatea: Setul de 5 mini benzi elastice este ușor de utilizat și poate fi transportat oriunde, astfel încât să puteți face exerciții oriunde și oricând aveți nevoie.

Detalii

SKU
0022808
Categorii
Brand