MP SPORT SALTEA FITNESS/YOGA CU SAC

MP SPORT
50,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
MP SPORT
Cod produs - SKU 0001171
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

O saltea de fitness sau yoga cu sac este un accesoriu util pentru antrenamentele de yoga, pilates, stretching sau alte exerciții de fitness. Aceasta vine cu un sac de depozitare, care facilitează transportul și depozitarea saltelei.

Beneficii :

  • Protecția împotriva accidentărilor: O saltea de fitness sau yoga cu sac oferă protecție suplimentară împotriva accidentărilor în timpul exercițiilor, reducând astfel riscul de a vă răni sau de a vă lovi la nivelul genunchilor, coapselor sau a altor părți ale corpului.
  • Confort și sprijin: O saltea de fitness sau yoga cu sac oferă un nivel crescut de confort și sprijin în timpul exercițiilor, asigurând o suprafață moale și stabilă pe care să vă așezați.
  • Îmbunătățirea performanței: O saltea de fitness sau yoga cu sac poate ajuta la îmbunătățirea performanței, permițându-vă să efectuați exercițiile corect și fără disconfort.
  • Mobilitate și depozitare ușoară: O saltea de fitness sau yoga cu sac este ușor de transportat și de depozitat, fiind ideală pentru cei care călătoresc mult sau care trebuie să se deplaseze frecvent.
  • Igienă: Saltelele de fitness sau yoga cu sac sunt ușor de curățat și pot fi igienizate cu ușurință, asigurând astfel o suprafață curată și sigură pentru exerciții.

Detalii

SKU
0001171
Categorii
Brand