MUSCLE PHARM COMBAT PREWORKOUT 279G

MUSCLE PHARM
99,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON, prin curier Sameday. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MUSCLE PHARM
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

Muscle Pharm Combat Pre-Workout este un supliment alimentar sub formă de pudră, conceput pentru a oferi energie, forță și rezistență în timpul antrenamentului fizic. Acesta conține o combinație de ingrediente active care au fost selectate pentru a îmbunătăți performanța fizică și pentru a sprijini creșterea și recuperarea musculară.


Beneficii:

  • Amestec de aminoacizi: Conține o combinație de aminoacizi esențiali, cum ar fi leucina, izoleucina și valina, care ajută la îmbunătățirea performanței fizic 
  • Beta-alanină: Ajută la creșterea nivelului de carnosină din mușchi, ceea ce poate îmbunătăți rezistența musculară și reduce oboseala musculară.

  • Citrulina malat: Ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce poate crește aportul de oxigen și nutrienți către mușchi, îmbunătățind performanța fizică și reducând oboseala musculară.

  • Cafeină: Este un stimulent puternic care ajută la îmbunătățirea concentrației, energiei și puterii în timpul antrenamentului fizic.

  • Taurină: Ajută la îmbunătățirea performanței fizice și la reducerea oboseală în timpul antrenamentului fizic

Mod de administrare:1 portie/zi

DISCLAIMER: Produsele pre-workout si cele de pompare contin ingrediente active higroscopice beta-alanina, glicerol sau citrulina, iar acestea se pot intari in timp sau pot dezvolta mici bulgarasi tari. Intrucat proprietatile higroscopice atrag si absorb umiditatea din aer, cand acestea sunt expuse la diferse niveluri de temperatura sau umiditate variabila, pot aparea mici modificari in textura, precum bulgarasi sau produs intarit. Este IMPORTANT de stiut faptul ca aceste proprietati NU influenteaza in niciun fel calitatea si eficacitatea produselor. Este important de stiut faptul ca acestea sunt 100% sigure pentru consum.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review