MUSCLETECH CELLTECH CREACTOR

MUSCLETECH
159,00 RON / Buc
Livrare gratuita pentru comenzi peste 250 RON. Livrare in EasyBox Sameday la 12 RON pentru platile cu cardul.
MUSCLETECH
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Preturile afisate sunt disponibile doar Online. Preturile din magazinele fizice pot diferi de cele afisate Online.

Descriere

MuscleTech Cell-Tech Creatine + Creatine HCl Powder este un supliment alimentar pentru sportivi care conține creatină, creatină HCl și carbohidrați, fiind conceput pentru a spori performanța sportivă și a ajuta la creșterea masei musculare.

 Beneficii:

  • Sporește forța și performanța sportivă: Creatina este unul dintre cei mai cercetați compuși pentru creșterea performanței fizice și a forței musculare. Consumul de creatină poate ajuta la creșterea nivelului de energie și la sporește performanța sportivă.
  • Ajută la creșterea masei musculare: Consumul de carbohidrați și creatină poate ajuta la creșterea masei musculare prin creșterea volumului celular, ceea ce poate fi important pentru sportivii care doresc să obțină cât mai multă masă musculară.
  • Crește absorbția creatinei: Creatina HCl este o formă de creatină cu o absorbție mai rapidă și mai eficientă decât creatina monohidrat tradițională, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată cu succes în suplimente pentru sportivi.

  • Conține carbohidrați: Carbohidrații din Cell-Tech ajută la refacerea rezervelor de glicogen din mușchi și la rehidratarea organismului după antrenament.

  • Îmbunătățește recuperarea musculară: Consumul de Cell-Tech după antrenament poate ajuta la refacerea musculară și la reducerea timpului de recuperare.

Mod de administrare: luați 1 cupa de Cell-Tech cu 178 ml de apă imediat după antrenament

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review